* Proteasyl® ТР 
Proteasyl® ТР este un complex vegetal antienzimatic folosit pentru intarirea si cresterea elasticitatii pielii. In stratul dermal al pielii integritatea retelei de proteine (alcatuita din fibre de elastina si colagen) este stabilita de echilibrul dintre actiunea proteazelor (elastaze si colagen) si a inhibitorilor. La pielea tanara acest echlibru este mediu.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
La o piele imbatrinita observam un surplus de proteaza si o diminuare a numarului de inhibitori care duc la degradarea fibrelor de colagen si elastina in piele. Odata cu inaintarea in varsta se reduce procesul de sinteza dintre fibrele tinere de colagen si elastina. In cele din urma pielea pierde din tonusul si elasticitatea sa. In stratul epidermei activarea proteazelor permite accelerarea mecanismului care poate provoca deteriorarea celulelor.
Proteazele sunt enzime care in hidroliza descompun proteinele, lipidele si aminoacizii. La cresterea activitatii lor contribuie nu numai varsta ci si influenta factorilor externi: razele ultraviolete, poluarea mediului inconjurator, scaderea imunitatii si factorii de stres. In cazul pielii normale proteazele dermale regenereaza compozitia proteinelor. Proteazele epidermei joaca un rol hotarator in diferentierea celulara, de hidratare si descuamare.
In cazul pielii imbatrinite sau a celei expuse la factorii externi, lipsa cantitatii inhibitorilor de proteaze care sa stopeze la timp procesul de hidroliza al proteinelor duce la o serie de dezechilibre care, la randul lor, duc la:
- scaderea elasticitatii pielii
- scaderea rezistentei pielii la intindere si lasarea evidenta, atonicitatea pielii
- scaderea nivelului de hidratare a pielii.
Proteasyl® ТР este un peptid extras din nucleu de mazare verde. Suplineste lipsa inhibitorilor de proteaze in piele si ajuta la normalizarea echilibrului pielii. Protejeaza distrugerea fibrelor de colagen si elastina in urma actiunii enzimelor active regenerandu-le, ridica elasticitatea pileii si nivelul de hidratare, contribuie la reintinerirea si intarirea pielii imbatrinite si atonice.
Rezultatele investigatiilor clinice au aratat o activitate ridicata a Proteasyl® ТР:
- Cresterea elasticitatii pielii cu 16,7 % in 3 saptamani, in comparatie cu nivelul de pornire
- Tonifierea pielii este caracterizata prin marirea rezistentei la intinderi mecanice cu 35 % timp de 6 saptamani comparativ cu nivelul de pornire
- Cresterea nivelului de hidratare al pielii cu 60 % imediat dupa folosire. Efectul de hidratare se simte in decurs de 24 de ore.
| |
 |
 | |  |
|
* Beta-Glucan
β-glucan este un imunomodulator natural extras din ovaz. Previne imbatrinirea prematura ca urmare a influentei factorilor externi ai mediului inconjurator (raze UV, poluarea aerului s.a.).
β-glucan intareste sistemul de aparare a pielii, intensifica procesul de regenerare al celulelor deteriorate, stimuleaza formarea fibrelor de colagen si elastina cu celulele dermei, contribuie la netezirea ridurilor fine.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
De asemenea are proprietati cicatrizante si antiinflamatoare, reface forta naturala de aparare a pielii, creste gradul de rezistenta fata de factorii de stres.
- stimuleaza imunitatea
- stimuleaza fibroblastul sintezei colagenului
- previne procesul de imbatrinire
- are proprietati de aparare impotriva razelor UV
| |
 |
 | |  |
|
* Matrixyl® - procolagenul pielii. 
Odata cu inaintarea in varsta, cauza principala a aparitiei ridurilor si a scaderii elasticitatii pielii consta in imbatrinirea fibrelor de colagen si a scaderii procesului de sinteza a (micro)colagenului.
Matrixyl® prin natura lui reprezinta un micro-colagen sau peptid care activeaza celulele fibroblastului si stimuleaza producerea moleculelor din tesuturile combinate precum colagenul si glicozaminoglicanii care duc la regenerarea matricii pielii.
* Isoflavones® - reprezinta o extragere pura a fitoestrogenelor din soia. 
Actiunea remarcabila de intinerire a pielii cu fitoestrogeni se datoreaza asemanarii lor cu hormonii organelor sexuale feminine. Dupa cum se stie, imbatrinirea pielii are loc intr-un ritm mai accelerat in perioada dezechilibrului hormonal provocat de menopauza, factori de stres sau din cauza unei boli cronice.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
O vizibila imbatrinire prematura a pielii si aparitia problemelor dermatologice (uscarea avansata a pielii, roseata pielii, hiper-sensibilitate s.a) apar din cauza scaderii numarului de hormoni sexuali femenini.
In aceasta perioada, fitoestrogenii au proprietatea de a neutraliza dezechilibrul aparut, actionand din punct de vedere terapeutic asupra pielii. Totodata, originea lor naturala exclude orice aparitie a reactiilor adverse pe care le au preparatele hormonale.
Boabele de soia sunt produsul alimentar de baza in Asia. Datorita acestui fapt, sustin cercetatorii, evidentiem un aspect tanar la femeile asiatice. Fitoestrogenii de soia impiedica imbatrinirea corpului si a pilelii femeii.
Isoflavones® - extract pur de fitoestrogeni din soia care este o substanta puternica anti-imbatranire (anti-age) - actioneaza asupra pielii la toate modificarile datorate varstei. Datele investigatiilor clinice au demonstrat ca actiunea cremei care contine Isoflavones® indeplineste urmatoarele functii:
- reduce cu 24% numarul riduriilor profunde
- regenereaza cu 36% microrelieful pielii
- scade cu 26% distrugerea fibrelor de colagen
- scade cu 36,5% roseata pielii si mareste rezistenta vasculara
| |
 |
 | |  |
|
* Extractul de mamaku; arborele de mamaku creste in Noua Zeelanda. 
Sucul facut din tulpina acestui copac este numit de catre localnici elixirul vietii. Extrasul din aceasta planta fara a utiliza diluanti, are proprietatea de a pastra activitatea sa deoarece contine in compozitia sa o combinatie unica de polizaharide, falvonoide, triterpeni si minerale. Combinarea acestor substante pretioase atribuie mamakului proprietati neobisnuit de puternice stimulatorii care intensifica regenerarea celulelor si reinprospatarea pielii.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Spre exemplu, daca pui pe o rana proaspata suc de mamak aceasta se vindeca in mod vizibil. Datorita proprietatii sale cicatrizante mamak-ul are o larga intrebuintare in medicina naturista din Noua Zeelanda.
Este stiut faptul ca, o data cu inaintarea in varsta, procesul de regenerare al celulelor incetineste, prin urmare toate procesele biologice declanseaza imbatrinirea pielii.
Extractul de mamak tonifica celulele pielii si creste cu:
- 48 % numarul celulelor tinere care se pot divide. Aceste celule migreaza catre stratul superior, il reinnoiesc iar pielea in mod evident capata un aspect intinerit si proaspat.
- Stimuland celulele epidermei, extractul de mamak intensifica actiunea fibroblastilor marind procesul de sinteza a fibrelor de colagen (+21%) si elastina (+26%).
In acest mod are loc cresterea rezistentei matricei extracelulare a pielii, sporindu-i elasticitatea si redand un aspect luminos al tenului.
| |
 |
 | |  |
|
* Maxi-lip® - peptid natural care intensifica sinteza colagenului si a glicozaminoglicanilor in piele. 
Maxi-lip® a fost special creat pentru produsele destinate ingrijirii buzelor - efectul 3D. Actioneaza in trei directii: mareste volumul, claritatea conturului buzelor si hidratarea acestora.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Investigatiile clinice au demonstrat urmatoarele caracteristici ale cremei destinate ingrijirii buzelor care contine
Maxi-lip®:
- mareste cu 40% volumul buzelor
- reduce descuamarea lor cu 29%
- creste nivelul de hidratare cu 60%
- imbunatateste conturul si intensifica culoarea cu 70%.
| |
 |
 | |  |
|
* Eyeliss® - complex natural pentru inlaturarea pungilor si a edemelor din zona ochilor 
Pungile sau edemele cronice de sub ochi se formeaza sub influenta celor 3 factori de baza: scaderea sistemul de drenare, scaderea circulatiei lichidelor de transport, capilare fragile, si de asemenea caderea pleoapei inferioare o data cu inaintarea in varsta, a miscarilor frecvente si a intinderii pielii ca urmare a purtarii ochelarilor.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Eyeliss®, ingredient eficient si multifunctional include hesperedin, metilhalcon, lipopeptid si dipeptid. Datorita combinarii acestor trei substante preparatul actioneaza intr-un mod complex asupra cauzelor care provoaca aparitia pungilor sub ochi.
- Hesperedin metil halcon raspunde de cresterea rezistentei peretilor capilarelor si de imbunatatirea circulatiei lichidelor.
- Dipeptid VW activeaza limfa, asigura drenajul si inlatura stagnarea lichidelor din tesuturi.
- Lipopeptid restabileste elasticitatea si rezistenta pielii.
Investigatiile clinice au aratat un rezultat bun pentru inlaturarea pungilor din zona pleoapelor inferioare si o imbunatatire semnificativa a elasticitatii si tonifierii pielii.
Actiunea, cremei сu Eyeliss® modifica starea pielii in comparatie cu nivelul de pornire astfel:
- creste nivelul de hidratare cu 86%
- reduce pungile de sub ochi cu 52%
- calmeaza pielea cu 71%
- netezeste pielea cu 62%
| |
 |
 | |  |
|
* Isocell® - reprezinta un complex functional de ingrediente active pe baza de fosfolipide 
Fosfolipidele sunt membrane lipidice care intrunesc caracteristicile pielii. Acestea demonstreaza o inalta activitate fiziologica: hidratanta si antiinflamatoare, restabileste bariera epidermei si in acelasi timp accelerand actiunea substantelor bilogice active care permit cresterea eficientei lor.
* Isocell® Live 
Isocell® Live reprezinta un complex cu actiune hidratanta si terapeutica constituit din fosfolipide, acizi grasi si apa. Dupa cum bine stim, nu este sufucienta numai apa pentru hidratarea profunda a pielii deoarece necesita un transfer special prin piele si fixarea acesteia din interior. In acest scop natura a creat lipidele care iubesc apa – fosfolipidele.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
De aceea, Isocell® Live transporta apa in mai multe straturi ale pielii sustinand nivelul de hidratare pe o perioada de cateva zile.
Isocell® Live nu este doar un remediu clasic de hidratare a pielii ci totodata stimuleaza regenerarea celulelor acordand posibilitate pielii de a-si restabili hidratarea naturala si elasticitatea. Drept rezultat celulele pielii primesc materialul nutritiv necesar iar pielea isi recapata vitalitatea, elasticitatea si, in mod evident, aspectul tanar.
Conform investigatiilor clinice, Isocell® Live:
1. Creste cu 14% activitatea de bariera a pielii reducand pierderea hidratarii transepidermale (TAPV)
2. Asigura hidratare pielii timp indelungat
- dupa 4 ore + 61%
- la 3 zile dupa incetarea utilizarii se simte actiunea unui efect prelungit cu+5%
3. Asigura hidratare timp indelungat chiar si pentru straturile profunde ale pielii
- dupa 4 ore +26%
- la 3 zile dupa incetarea utilizarii se observa un efect prelungit cu +8%
4. Creste elasticitatea si catifeleaza pielea cu 26%, de asemenea mareste activitatea celulelor si imbunatаteste aspectul pielii.
| |
 |
 | |  |
|
* Isocell® Care - un complex eficient antiinflamator care are la baza fosfolipide 
Razele ultraviolete, factorii chimici iritanti si alte actiuni negative legate de factorii de varsta sau cei legati de aspectul exterior duc uneori la o crestere a hipersensibilitatii pielii si la deteriorarea membranei plasmatice.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Ca urmare are loc reducerea activitatii celulelor, apar inflamatiile, deshidratarea, se incalca procesul de comunicare intercelulara si a metabolismului pielii in general.
Datorita asemanarii cu mebrana plasmatica Isocell® Care face schimb cu fosfolipidele sale, restabileste membrana celulelor si impiedica deshidratarea pielii. Investigatiile clinice au demonstrat ca Isocell® Care:
1. Neutralizeaza iritatiile pielii Cu 96% , provocate de unii iritanti chimici.
2. Reduce inflamatiile Cu 32% , provocate de razele ultraviolete.
3. Creste functia de bariera a pieli si reduce pierderea transepidermala a umezelii cu 14% (TAPV)
4. Este un imunoprotector care are capacitatea de a reduce reactiile ce provoaca inflamarea pielii.
| |
 |
 | |  |
|
* ADN, Acid DezoxiriboNucleic - este extras din lapti de peste de nisetru 
ADN regleaza sistemului imunitar si totodata actioneaza ca un modulator de reglare a metabolismului avand o influenta stimulatoare. In acelasi timp este un stimulator bun pentru regenerarea si oxigenarea celulelor, prezinta activitate antimicrobiana, ajuta la intarirea, netezirea si energizarea tenului.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
ADN stimuleaza producerea independenta a colagenului si elastinei. Previne uscarea pielii si inasprirea pielii conferindu-i elasticitate si catifelare.
ADN are capacitatea de a retine o cantitate insemnata de hidratare in structura celor trei unitati a moleculei polimerului ca rezultat al legaturilor cu hidrogenului. De aceasta proprietate este legata capacitatea de hidratare a acestui produs inedit.
ADN asigura absorbtia si creste eficienta altor componente, care intra in aceasta compozitie. Mai mult de atat, asigura o protectie pielii impotriva razelor UV - radiatiei si a factorilor agresivi din mediul inconjurator.
| |
 |
 | |  |
|
* Otetul de mere - un produs cu efecte deosebite obtinut din mere 
Otetul de mere contine 20 de substante minerale si microelemente si de asemenea acizii de otet, lactic, citric, un numar de fermenti si aminoacizi.
Acizii de fructe, care intra in compozitia otetului de mere, influenteaza starea pielii prin actiuni de descuamare, hidratare, antiinflamatoare si antioxidante, stimuland totodata sinteza colagenului si a glucozaminoglicanilor in piele.
* Alfa - hidroacizi; АНА - acizi de fructe 
Alfa-hidroacizii au capacitatea de a influenta starea pielii la nivelul moleculelor, celulelor si a tesuturilor. Spre exemplu, acidul glicolic avand cea mai mica molecula dintre hidroacizi, asigura capacitatea de infiltrare.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Datorita capacitatii de slabire si a inlantuirii corneocitelor din stratul superior, acesti acizi se bucura de o actiune puternica de descuamare. Ca raspuns la aceste actiuni are loc diviziunea celulelor din stratul principal si indepartarea solzilor de la nivelul superior, care favoirizeaza cresterea factorului natural de hidratare a pielii, intensifica reinnoirea epidermei legata de actiunea de hidratare a hidroacizilor.
In baza actiunii de stimulare a АНА fibroblastii pielii intensifica sinteza glicozaminoglicanilor si colagenului.
In acest mod, sub influenta АНА epiderma devine mai subtire, iar derma se ingroasa. In timp ce stratul superior devine mai elastic, la nivelul pielii ridurile fine se diminueaza.
Produsele din compozitia carora fac parte acizii glicolic si lactic cresc eficienta pentru corectarea unor imperfectiuni ale pieli, hiperpigmentare si ridurile fine. Totodata, ajuta la mentinerea elasticitatii care in acelasi timp reduce uscarea pielii (pierderea transepidermala a apei).
| |
 |
 | |  |
|
* Uleiul de jojoba 
Ceara naturala lichida extrasa din planta de jojoba, are ca arie de vegetatie Australia si America de Sud. Este una din cele mai eficiente substante cu actiune regeneratoare care imbunatateste indicatorii functionali ai pielii, ii restabileste structura si reda pielii elasticitate si delicatete.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Hraneste, intinde si invioreaza pielea, inlaturand totodata iritatiile, roseata si umflaturile. Este benefica pentru eliminarea toxinelor si rezidurilor.
Datorita compozitiei sale, imediat dupa aplicare, uleiul de jojoba nu lasa pielea sa luceasca si, in acelasi timp, formeaza la suprafata pielii un strat de protectie impotriva factorilor externi.
Optimizeaza procesul de asimilare al vitaminei D si melaninei sub influenta soarelui.
| |
 |
 | |  |
|
* Ulei din sambure de struguri 
Produsul este obtinut prin presarea samburilor de struguri si include in compozitia sa o concentratie ridicata (pana la 78%) de acid linoleic ce are proprietatea de a activa schimbul de lipide care au sarcina de-a restabili functiile barierelor epidermei. Totodata creste elasticitea pielii si creste rezistenta capilara.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Pe linga aceste actiuni, uleiul din sambure de struguri - este un antioxidant puternic si inofensiv. Simburii de struguri contin o cantitate mare de substante active ce se bucura de capacitatea unica de a uni radicalii liberi formati in organism sub influenta razelor solare, a fumului de tigara, a stresului, poluarii si care este principala cauza ce duce la imbatrinirea organismului si a pielii.
Actiune:
- antinflamatoare, regenereaza pielea;
- ajuta la inlaturarea dereglarilor de la nivel celular si a restabilirii echilibrului in procesele de schimb;
- invioreaza si netezeste pielea obosita ;
- indicat pentru ingrijirea unor portiuni din corp cu probleme care au o predispozitie de reducere a elasticitatii;
- pastreaza gradul de hidratare naturala a pielii;
- normalizeaza pielea in cazul eruptiei de cosuri, streptodermie, si in cazul inflamatiilor si uscarii pielii;
- reda pielii o culoare frumoasa si un aspect sanatos.
| |
 |
 | |  |
|
* Ulei de avocado 
Un ulei deosebit obtinut din fructele copacului verde de avocado. Conform caracteristicilor sale seamana mult cu pielea umana, datorita acestui fapt este foarte bine tolerat de piele. Patrunzand in adancul straturile inferioare, uleiul de avocado nu lasa urme de grasime dar cu toate acestea ajuta la formarea unei protectii unice pentru piele.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Datorita acidului linoleic uleiul de avocado restabileste functiile straturilor epidermei si creste imunitatea locala a pielii.
Acizii nesaturati confera uleiului o activitate biologica ridicata. Uleiul de avocado este bogat in vitaminele A, B, C, D, E, PP, K; pe linga acestea contine clorofila, gistidin, lecitina si microlelemente.
Produsele care contin ulei de avocado au urmatoarele caracteritici: antioxidanta, hidratanta, cicatrizanta si regeneratoare.
Acest ulei are efecte deosebite cand vine vorba de piele uscata, deshidratata si matura.
| |
 |
 | |  |
|
* Ulei de Macadamie 
Macadamia este o specie de nuca ce creste in Australia. Fructele acestui arbore contin un ulei bogat in vitaminele B si PP, triglicerina acizilor grasi. Uleiul de macadamie se absoarbe rapid, inlatura iritatiile si descuamarea.
Datorita prezentei fotodermitelor are capacitatea de a restabili delicatetea si catifelarea pielii. Uleiul se bucura de actiune antioxidanta si de intinerire.
* Uleiul de porumb - este produs prin extragerea si presarea germenilor de porumb 
Compozitia uleiului de porumb include acidul linoleic si oleic care au capacitatea de a restabili functiile de bariera a epidermei iar tocoferolul si acidul ferulic sunt antioxidanti naturali; lecitina, vitamine si microelemente.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Avand un continut bogat si hranitor, uleiul este folosit pentru tratarea pielii iritate si obosite.
Bogat in vitamina A, uleiul este de neinlocuit in regenerarea pielii.
Uleiul de porumb hraneste, vitaminizeaza, catifeleaza si protejeaza pielea de la actiunea nociva a factorilor poluanti ai mediului extern.
| |
 |
 | |  |
|
* Uleiul de Butyrospermum Parkii Kotsch (ulei karite) 
Acest ulei se obtine din miezul samburilor de fructe al arborelui karite. Acesta creste pe un teritoriu extins in savana dintre Senegal si Nigeria. Este un ulei deosebit de bogat in acizi grasi, tocoferol, triterpen, steroizi. Acizii nesaturati care intra in compozitia uleiului, ajuta la regenerarea celulara, influentand procesul de sinteza al colagenului.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Datorita actiunii lui, ranile, zgarieturile, si cicatricile se vindeca in mod rapid. Este cunoscut ca un remediu eficient impotriva ridurilor si intinderilor, deoarece are capacitatea de a proteja celulele de actiunea radicalilor liberi. Uleiul are o actiune antisclerotica, previne dezvoltarea cheratozelor si inasprirea pielii.
La nivelul straturilor superioare ale epidermei uleiul exercita o actiune de reglare a nivelului de hidratare si nutritie. Absorbindu-se rapid in piele, ii confera o senzatie de catifelare.
Are o actiune de protectie impotriva razelor UV, este un remediu eficient impotriva inrosirii pielii si impotriva arsurile solare, protejeaza pielea de la actiunile climaterice si ale radiatiilor.
Folosita in calitatea sa de purtator al ingriedientelor active, uleiul ajunge pina in cele mai profunde straturi ale pielii.
| |
 |
 | |  |
|
* Uleiul din germeni de grau 
Un preparat biologic activ, contine o mare cantitate de vitamine A, В1, В2, В3 si В6; proteine, microelemente si fitosteroizi. Uleiul de germeni de grau este sursa de baza pentru vitamina E si cheratinoide.
* Uleiul de silybum marianum (scai) 
Scaiul cu pete - planta medicinala, folosita in practica medicala de peste 200 de ani. In semintele de scai se gasesc substante biologic active, care au multiple proprietati terapeutice, flavonoid silemarina; acizi grasi suprasaturati, vitaminele А, С, Е; lichide biologice; tesut celular.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Substantele bioactive de scai ajuta la pastrarea structurii membranelor celulare. Uleiul de scai este un bun organoprotector, imunomodulator, detine proprietati antiinflamatoare, antiseptice, analgezice si pentru protectia solara.
Compozitiile care contin ulei de scai detin proprietati de tonifiere. Asigura o protectie ideala, elimina starile de disconfort, iritatiile, restabilesc structura sanatoasa a pielii, pentru a putea arata proaspata, neteda si sanatoasa.
| |
 |
 | |  |
|
* Uleiul de galbenus de oua 
Uleiul extras din galbenus de ou reprezinta o sursa bogata de fosfolipide si vitamine diluante de grasimi: А, Е, D.
Fosfolipidele constituie materialul de baza a membranelor celulare pentru toate organismele vii. Fosfolipidele uleiului de ou seamana cu lipidele pielii si datorita acestui fapt ele sunt legate de stratul lipidic al matricei stratului [...]
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
superior restabilind proprietatile de bariera si prevenind deshidratarea la nivelul epidermei, protejand-o de factorii externi prin formarea la nivelul pielii a unui strat fin cu o structura dubla care se prezinta a fi rezerva de apa.
Datorita acestui fapt este asigurat hidratarea prelungita. Mai mult decat atat, fosfolipidele uleiului de ou fixeaza substantele biologic-active, asigura o eliberare treptata a lor si o infiltrare profunda in piele.
Complexul sinergetic al vitaminelor A, E, D reprezinta un antioxidant natural, protejeaza celulele tinere, mentine functiile lor biologice si prelungesc aspectul tanar al pielii. Aceste vitamine sunt necesare cresterii, divizarii si diferentierii celulelor din tesuturi.
Regleaza schimbul electrolitic dintre celule, ajuta la asimilarea calciului si fosforului la nivelul celulelor si de asemena fortifica peretii capilarelor.
| |
 |
 | |  |
|
* Extract de plancton marin 
Obtinut din plancton natural, extractul contine o mare cantitate de vitamine, aliginate, iod si diverse saruri minerale.
Are proprietatea de a hidrata pielea si de a completa lipsa de vitamine, stimuleaza procesul de sinteza a ceramidelor in celulele pielii.
Extractul de plancton detine actiunea de regenerare a pielii, neutralizeaza actiunea radicalilor liberi - principala cauza a imbatrinirii pielii.
* Fucus si Laminaria - alge marine 
Algele fucus si laminaria sunt plante inedite avand o gama de substante cu o compozitie biochimica asemanatoare compozitiei sangelui si a plasmei umane. Algele marine sunt bogate in vitamine. Concentratia lor de micro-macro-elemente, polizaharide si aminoacizi este de zece ori mai ridicata in raport cu plantele terestre, conform necesitatilor organismului uman.
 |
CLICK - citeste mai mult [...] |
 |
 |
|
 |
|
Mai mult decat atat, algele marine contin alginat si fucoid care duc la regenerarea structurilor conjuctive de tesuturi ale pielii. Compozitia si continutul extractelor de alge marine, au o actiune antioxidanta puternica, ajuta la hidratarea pielii in masura stimularii sintezei colagenului si a acidului hialuronic incetinind astfel procesul de aparitie al ridurilor si al pigmentarii.
Totodata apara pielea de actiunea razelor UV si ajuta la refacerea ei in urma unor insolatii.
- Deopotriva cu alte produse marine, Laminaria reprezinta o sursa de obtinere a componentelor biologic-active: polizaharide, аminoacizi, vitaminele А, В2, D, Е; substante minerale, (iod, brom, fier, calciu, magneziu, fosfor, sulf) si de asemenea clorofila si acizi grasi care sunt necesari pielii noastre.
Fito-preparatele obtinute in urma prelucrarii laminariei hidrateaza eficient, curata si dezinfecteaza pielea activand procesele intracelulare si crescand nivelul de oxigenare a acestora.
- Fucus, o specie de alge marine, contribuie la regenerarea celulelor protejand pielea de actiunea nefavorabila a mediului inconjurator. Se bucura de o activitate lipolitica (capacitatea de a descompune grasimea), confera pielii un efect anticelulitic, inlatura aspectul de piele lasata si reda fetei un contur mai clar.
| |
 |
 | |  |
|
Informatiile investigatiilor clinice au fost furnizate de catre producatorul acestor ingrediente. Linia de produse cosmetice Haute Lumiere garanteaza folosirea in retetele sale a dozelor mari de concentrate ale componentelor enumerate mai sus, care se bucura de un nivel maxim de activitate.
© 2008 ProduseNaturiste.org
|